top of page

Potidental fogászat vélemények

Kedves Pácienseink! Hálásan köszönjük, hogy értékelték munkánkat. 

Fogorvos_Debrecen_Velemenyek

,,Minden esetben tájékoztatva lettem"

​★​★​★​★​★

A rendelő minden munkatársa, és felszereltsége nemzetközi szinten is megállja a helyét.

A modern környezet kiemelkedő szaktudással, valamint türelmes, alázatos és lelkiismeretes hozzáállással társul.

Minden esetben tájékoztatva lettem a hosszútávon legmegfelelőbb kezelésről, illetve minden egyéb elérhető alternatíváról is.

A tapasztalataim alapján másoknak is jó szívvel tudom ajánlani Póti László Doktor Urat, és kedves Munkatársait.

 

V. Tamás

Forrás: Google

cr-1.jpg

,,Az eredmény lélegzetelállító. Esztétikuma mellett 100%-osan funkcionál."

​★​★​★​★​★

Volt egyetemi munkatársai ajánlották nekem Póti Doktort, mint az általuk legalaposabbnak ismert fogorvost. Megkopott, csúnyácska felső fogsoromat szerettem volna „rendbe rakatni”. Ennek keretében kerámia héjakat kaptam, illetve kicserélték egy régi 3 tagú hidat. A kezelés minden egyes pontjával maradéktalanul elégedett vagyok: elegáns, jól felszerelt és modern a rendelő, fiatalos, barátságos, de mégis profi viselkedésű mind a Doktor, mind az asszisztensek. Szintén profi munkát végzett és nagyon kellemes benyomást tett rám Fehérvári Nóra fogtechnikus kollegájuk is. Gyorsan, rövid időközökkel lezajlott az egész folyamat - teljesen fájdalom- és diszkomfortmentesen. Az eredmény lélegzetelállító. Esztétikuma mellett 100%-osan funkcionál.
2 további, számomra pozitív kiemelendő: 1. korrekt árképzés 2. alapos utánkövetés
Összességében kellemes csalódás volt a rettegett „rendbe rakás”, ezután is minden fogászati beavatkozást Póti Doktorral tervezek megcsináltatni.

K. Krisztina

Forrás: Google

KOV_5726-Edit.jpg

,,Megérte Győrből egészen ideáig elutazni"

​★​★​★​★​★

Az én problémám egy közel egy éve fennálló fogérzékenyseg volt, ami csak harapaskor jelentkezett. Az egy év alatt 3 orvosnal jártam, senki nem latott különösebb okot a fajdalomra, ketszer tomest is csereltek, de sajnos nem oldotta meg a helyzetet. Nővérem ajánlásra kerestem meg végül a Potidental fogaszatot, azon belul is Póti László doktor urat. Testverem is hasonlo problemaval kuzdott korabban es neki sikeresen orvosoltak a helyzetet, így úgy voltam vele hogy nézzük meg. Nagyjabol mar az esélytelenek nyugalmaval ültem be a fogorvosi székbe, de minden várakozast felül múlt az eredmény. A doktor úr precizitásának, szakmai hozzáértésének és a magas szintű technológia segítségnek köszönhetően, hosszú idő után végre megszűnt a fájdalom!! :) még most sem hiszem el teljesen, hogy szabadon ehetek bármit es rághatok anélkül hogy oda keljen figyelnem a harapás erősségére. Nagyon nagyon hálás vagyok, megerte Győrből egészen idáig elutazni! Jó szívvel ajanlom mindenkinek a fogaszatot. Barátságos, fiatalos környezet, a legmagasabb szintű technológiai eszközök es szakmai felkészültseg jellemzi őket!

Sz. Gabriella

Forrás: Google

cr-14.jpg

,,Egyszer sem mentem félve egy időpontra sem"

​★​★​★​★​★

Először is, nagyon hálás vagyok Dr. Póti Lászlónak és az egész csapatnak, hogy végig közvetlenek és nagyon kedvesek voltak.

Egyszer sem mentem félve egy időpontra sem, hiszen tudtam, hogy a legjobb kezekben leszek, gátlásaimat észre se vettem kezelések során

Második kezelés után már Lacival tegeztük egymást így még jobb lett a kapcsolatunk, nem éreztem azt, hogy Orvosnál vagyok

Összetett fogászati problémákat kellett kezelni, melyeket Laci gond nélkül megoldott, és nagy örömömre, egy gyönyörű, új mosolyom is lett a kezelés végére.

Hatalmas köszönet illet mindenkit, és külön Doktor Úrnak Lacinak is, amiért végig csinálta a kezelést és egy nagy álmomat váltotta valóra, hogy tudok magabiztosan mosolyogni. Köszönöm még egyszer!

B. Gyöngyi

Forrás: Google

KOV_5225-Edit.jpg

,,Az ekcémás tüneteim is csökkentek és pár napra rá teljesen meg is szűntek."

​★​★​★​★​★

Bőrproblémák mögött rejlő fogászati probléma – Ne csak kozmetikumokra költsetek!

Mindig is nagyon vigyáztam a fogaimra, azonban egy áttöméses túlfúrás miatt sajnos az egyiket gyökérkezelni kellett négy éve.

“Viszonylag új felfedezés, hogy a szervezet valamelyik részén kialakult gyulladásos folyamat a test egy másik pontján vált ki betegséget.” - Első hallásra valóban meghökkentőnek tűnt, hogy egy fogászati gyulladás állhatott az ekcémás bőröm hátterében. Pedig ez történt: a gyulladást okozó baktériumok vagy az általuk termelt méreganyagok a vérrel vagy a nyirokrendszeren át eljutottak az arcbőrömig és ott bőrkiütést okoztak.

Sajnos sem bőrgyőgyászok, sem kozmetikai és lézeres kezelések sem tudtak segíteni a tüneten így eldöntöttem, hogy konzultálok egy fogorvossal is. Póti László doktor úr a panorámaröntgenen illetve a helyben készült CT-felvételen már látta, hogy bizony gyulladásban van a gyökérkezelt fogam.

Következő lépésben meg kellett szüntetni a gyökércsúcs körüli gyulladást, ami egy új ‘mikroszkópos’ gyökérkezelést igényelt. A hagyományos gyökérkezeléssel ellentétben a mikroszkópos gyökérkezeléssel a fogamat fájdalommentesen, egy alkalmas kezeléssel és tökéletes tisztítással mentették meg. A kezelést követően, a gyulladás megszűntével az ekcémás tüneteim is csökkentek és pár napra rá teljesen meg is szűntek.

Kedves Sorstársaim: Érdemes akkor is felkeresni a fogorvost, ha éppen nincs fogászati panasz!

Az egyik legjobb döntésem volt, hogy a Potidentalt választottam. Kivételesen bőkezű informálás, dokumentáció és lenyűgöző technikai felszereltség. Látszik a szakma szeretetet és magasfokú, profi alkalmazása. Mindent nagyon köszönök!

K. Ebi

Forrás: Google

cr-5.jpg

,,Itt kaptam egy új inlay-t, nagyon szépen, precízen elkészítve, és ez megoldotta a problémámat"

​★​★​★​★​★

Nagyon elégedett vagyok Dr. Póti László munkájával! Egy másik helyen csináltattam inlay-t, viszont utána érzékeny lett a fogam hidegre, illetve terhelésre.

Egy bő hónapig kínlódtam vele, aztán kerestem fel a Potidentalt. Itt kaptam egy új inlay-t, nagyon szépen, precízen elkészítve, és ez megoldotta a problémámat, amit nagyon köszönök.:)

 

Magas színvonalú kezelés, maximális szakmai tudás, közvetlen, kellemes hangulat jellemzi a helyet. Ajánlom mindenkinek!

Sz. Gyöngyi

Forrás: Google

KOV_5556-Edit-Edit.jpg

,,60 km- re lévő varosból utaztam, és nagyon megérte"

​★​★​★​★​★

Egy nőnek,elengedhetelen a szép mosoly. Nos,ha az elölső fogak nem túl esztetikusak... nem az igazi. Én Dr.Póti Lászlónak köszönhetem,hogy merek már nem csak mosolygni,hanem bátran nevetni is,mert büszke vagyok arra a munkára,amit Ő készített. Egy nagyon kedves,empatikus,szakmailag - bátran mondhatom - kiváló!!! Az első talalkozasunk alkamaval ( próbakent) egy szuper " tőméscserét" csinalt meg,majd szinte azonnal el is kezdte az általam régóta vágyott esztétikai átalakítast. Egytelen egy beavatkozast nem éreztem,teljesen fájdalommentes volt! Nagyon rövid időn belül,pedig a teljesen tökéletes, és szinte valódi,esztétikus elölső fogakkal büszkélkedhetem. Az asszisztencia szintén nagyon kedves,türelmes,kooperatív team. És 60 km- re lévő varosból utaztam, és nagyon megérte!!! És ami még, a pozitívumokat emeli,hogy nagyon rugalamas a Dr.Úr mert nekem eléggé korlatozott volt az időbesztasom az uatazas miatt. Én nagyon hálás vagyok nekik, és biztos abban,h tovabbi fogaszati kezeléseket Dr.Póti Lászlóval es zseniális csapatával csinaltatom. Bátran ajánlom Őt!!! Nekem fontos a profizmus, ezt ott maximalisan megkaptam.

B. Barbara

Forrás: Google

cr-12.jpg

,,Az egész csapat folyamatosan Rád figyel, teljes az összhang"

​★​★​★​★​★

Sokáig kerestem egy jó szakembert, orvosként jobban belelátok a társszakmák működésébe.


Nagyon sokan ajánlották és valóban minden elképzelésemet felülmúlta.
Maximalista, precíz, betegközpontú, lelkiismeretes, empatikus, közvetlen. Egy profi.

 

A beavatkozás teljesen fájdalommentes volt, az egész csapat folyamatosan Rád figyel, teljes az összhang, a környezet elegáns, exkluzív. Az eredmény pedig egyszerűen kifogástalan volt minden esetben.

V. Tünde

Forrás: Google

KOV_5823-Edit-2.jpg

,,Két év után is szakemberek állapitják meg, - amerikai fogorvosok - dicsérik elismerően a munkájukat."

​★​★​★​★​★

Két éve ismertem meg Dr. Póti Lászlót es asszisztenciáját, amikor itthon tartózkodtam Los Angelesböl. Komoly szolgáltatásokat vettem igénybe: porcelán héjak, korona, csontbeültetés, fehérítés, fogkö tisztítás. Maximálisan megbízható, és igényes szolgáltatást nyújtott Laci az asszisztenciával együtt.

Két év után is szakemberek állapitják meg, - amerikai fogorvosok - dicsérik elismerően a munkájukat. A szó amelyik mindegyik amerikai fogorvos száját elhagyja egy-egy fogtisztítás közben: HIBÁTLAN!

 

Ilyenkor a büszkeségtöl majd szétrobbanok a fogorvosi székben és bazsalygok egész nap. A hollywoodi mosolyom jó reklám nektek/ /, köszönöm ma is a minőségi munkát, szolgáltatást, kedvességet es a mai napig tartó barátságot. Dr. Póti László es Fülöp Renáta es a többi kollégájuk egyszerüen fantasztikusak. A tengeren-túlra érö hírnevetek van!!!

B. Annamária

Forrás: Google

KOV_5329-Edit.jpg

,,Doktorúr mindent megtett, hogy szinte ne érezzek semmit."

​★​★​★​★​★

Gyönyörű modern környezet, kedves, barátságos hangulat.

Dr. Kunka Árpádnál jártam bölcsességfog eltávolításon.

 

Nagyon nehéz eset vagyok borzasztó rosszul bírom a fájdalmat, a doktorúr mindent megtett, hogy szinte ne érezzek semmit.

 

Gyorsan hatékonyan végezte el a műtétet. Végig kedves volt beszélt hozzám leste minden kívánságom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

N. B. Amanda

Forrás: Google

bottom of page