További hiteles véleményeket olvashat a facebook és a Google oldalainkon!

Török Diána

Én, aki totálisan be tudok stresszelni a fogászati kezelésektől, azt kell írjam eddigi tapasztalataim alapján, hogy a Potidental a fogászati kezelők non plus ultrája. Magas színvonalú szaktudás, figyelem, precizitás. Doktor úr nagyon jól kezeli az olyan bestresszelt klienseket is, mint én. Csak ajánlani tudom!

Szász Tünde

Tudom ,hogy senki sem szeret fogorvoshoz járni és sokan csak akkor megyünk ,ha már minden kötél szakad ,de ide szeretni fogsz járni. Az ellátás az elejétől a végéig kimagasló minősègben törtènik magas szaktudású ,kedves ,lelkiismeretes orvosok és asszisztensek mellett ,akiknek a munkájuk a szenvedélyük. Nekem olyan problémákra találtak megoldást ,amibe több orvos bele sem akart kezdeni . Nehéz jó szakembereket találni ,de hidd el ,nem kell tovább keresned! Itt a legjobb kezekben vagy !

Babály Zsófia

A legjobbak! Kellemes környezet és profi csapat, az eredmény meg csodálatos, ráadásul mindez fájdalommentesen. Az elmúlt időszak nagyon rossz tapasztalatai után leírhatatlan az a nyugalom, amit a fogaim állapotát illetően érzek. Arról nem is beszélve mennyire jó zene ment a kezelés alatt! :))

Vegye fel a kapcsolatot fogászati rendelőnkkel!

Nyitvatartás

Hétfő  8:00- 20:00

Kedd 8:00- 20:00

Szerda 8:00- 20:00

CSütörtök 8:00- 20:00

Péntek 8:00- 20:00

Hívja rendelőnket!