További hiteles véleményeket olvashat a facebook és a Google oldalainkon!

Szolár Gabriella

Az én problémám egy közel egy éve fennálló fogérzékenyseg volt, ami csak harapaskor jelentkezett. Az egy év alatt 3 orvosnal jártam, senki nem latott különösebb okot a fajdalomra, ketszer tomest is csereltek, de sajnos nem oldotta meg a helyzetet. Nővérem ajánlásra kerestem meg végül a Potidental fogaszatot, azon belul is Póti László doktor urat. Testverem is hasonlo problemaval kuzdott korabban es neki sikeresen orvosoltak a helyzetet, így úgy voltam vele hogy nézzük meg. Nagyjabol mar az esélytelenek nyugalmaval ültem be a fogorvosi székbe, de minden várakozast felül múlt az eredmény. A doktor úr precizitásának, szakmai hozzáértésének és a magas szintű technológia segítségnek köszönhetően, hosszú idő után végre megszűnt a fájdalom!! :) még most sem hiszem el teljesen, hogy szabadon ehetek bármit es rághatok anélkül hogy oda keljen figyelnem a harapás erősségére. Nagyon nagyon hálás vagyok, megerte Győrből egészen idáig elutazni! Jó szívvel ajanlom mindenkinek a fogaszatot. Barátságos, fiatalos környezet, a legmagasabb szintű technológiai eszközök es szakmai felkészültseg jellemzi őket!
Hálás vagyok a segítségért, köszönöm :)

Lovász Enikő

Egy igazi elhivatott, profi csapat, modern technikával, modern gondolkodással, páratlan hozzáállással és együttműködéssel. Kiváló munkát végeztek, pontosan olyan héjakat kaptam, mint amit szerettem volna. Minden köszönetem a Doktor úrnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

F. Anna

Egy nagyobb lélegzetvételű fogászati kezeléssorozatra volt szükséges fogszabályzás előtt, amelyet Dr. Varga Orsolya mért fel nagyon precízen a konzultáció során.
Dr. Póti László végezte el a megállapított beavatkozásokat számomra gyökérkezelésen át a kerámia betét feltételéig rendkívüli alapossággal és szakértelemmel. Nagyon türelmes, a rengeteg kérdésem is mindig megválaszolásra került.
Dr. Kunka Árpád pedig rutinosan és fájdalommentesen távolított el egy probélmás fogat, és nem okozott gondott általam kért kontroll sem.
Fülöp Renáta pedig egy szuper dentálhigéniai kezelést csinált.
Mindez megfűszerezve egy kedves és vidám asszisztensi csapattal.
Egy professzionális irányvonalat képviselnek és naprakészen várják a pácienseket!

Veres Tamás

A rendelő minden munkatársa, és felszereltsége nemzetközi szinten is megállja a helyét.

A modern környezet kiemelkedő szaktudással, valamint türelmes, alázatos és lelkiismeretes hozzáállással társul.

Minden esetben tájékoztatva lettem a hosszútávon legmegfelelőbb kezelésről, illetve minden egyéb elérhető alternatíváról is.

A tapasztalataim alapján másoknak is jó szívvel tudom ajánlani Póti László Doktor Urat, és kedves Munkatársait.

Takács Marianna

Először 6 éve találkoztunk Póti László doktor úrral, amikor általa új dimenzióját ismerhettem meg a fogászatnak, így a mai napig hozzá járok. 🙂 Megbízható, szakmailag magasan felkészült és nem utolsósorban kedves fogadtatásban részesül az ember a rendelőben, bátran ajánlom mindenkinek! 🙂

Balázs Bettina

Egy másik fogorvosi rendelőben kihúzásra ítélt fogamat sikerült megmenteni gyökérkezeléssel, hála Dr. Póti Lászlónak. Bátran ajánlom a Potidental fogászati rendelőt mindenkinek, aki minőségre, szakértelemre, és kellemes környezetre vágyik.

Király Ebi

Bőrproblémák mögött rejlő fogászati probléma – Ne csak kozmetikumokra költsetek!

Mindig is nagyon vigyáztam a fogaimra, azonban egy áttöméses túlfúrás miatt sajnos az egyiket gyökérkezelni kellett négy éve.

“Viszonylag új felfedezés, hogy a szervezet valamelyik részén kialakult gyulladásos folyamat a test egy másik pontján vált ki betegséget.” - Első hallásra valóban meghökkentőnek tűnt, hogy egy fogászati gyulladás állhatott az ekcémás bőröm hátterében. Pedig ez történt: a gyulladást okozó baktériumok vagy az általuk termelt méreganyagok a vérrel vagy a nyirokrendszeren át eljutottak az arcbőrömig és ott bőrkiütést okoztak.

Sajnos sem bőrgyőgyászok, sem kozmetikai és lézeres kezelések sem tudtak segíteni a tüneten így eldöntöttem, hogy konzultálok egy fogorvossal is. Póti László doktor úr a panorámaröntgenen illetve a helyben készült CT-felvételen már látta, hogy bizony gyulladásban van a gyökérkezelt fogam.

Következő lépésben meg kellett szüntetni a gyökércsúcs körüli gyulladást, ami egy új ‘mikroszkópos’ gyökérkezelést igényelt. A hagyományos gyökérkezeléssel ellentétben a mikroszkópos gyökérkezeléssel a fogamat fájdalommentesen, egy alkalmas kezeléssel és tökéletes tisztítással mentették meg. A kezelést követően, a gyulladás megszűntével az ekcémás tüneteim is csökkentek és pár napra rá teljesen meg is szűntek.

Kedves Sorstársaim: Érdemes akkor is felkeresni a fogorvost, ha éppen nincs fogászati panasz!

Az egyik legjobb döntésem volt, hogy a Potidentalt választottam. Kivételesen bőkezű informálás, dokumentáció és lenyűgöző technikai felszereltség. Látszik a szakma szeretetet és magasfokú, profi alkalmazása. Mindent nagyon köszönök!

Dr. Pogácsás Lilla

Precíz, körültekintő hozzáállást és szakmai felkészültséget tapasztaltam.

Fekete Gyula

Kedves és figyelmes orvosok. Profi színvonalú eszközök. Ajánlom mindenkinek.

Dóra Zelizi

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam a rendelőre. Dr. Póti Lászlóhoz jelentkeztem be, és igen rövid idő után sikerült is konzultálnunk a problémáimról. Igen exkluzív környezet fogadott, közvetlen kollégákkal. Egy percig sem éreztem, hogy orvosi kezelésre jöttem. Több hónapon át tartó problémámat Laci egyetlen egy kezeléssel megoldotta mely a mai napig meglepetés számomra. Emellett esztétikai kezelésre is szükségem volt, mely hosszú éveken át egyfajta gátlást okozott bennem. De hála a Doktor Úrnak ez már a múlt és örökre elfelejthetem! A legjobb kezekbe kerültem, csak is ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon köszönöm! :)

E.max héjakat szerettem volna készíttetni a 2 db. első, felső fogamra. Végül a konzultáción kiderült, hogy előnyösebb lenne a korona, ráadásul abból mindjárt 4 db., mert a fogcsikorgatás és az előreharapás kombinációjából eredő probléma mértéke nagyobb. A választásom Varga Orsolya Doktornőre esett, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Mindamellett hogy kitűnő szakember (precíz, alapos), tündéri kedves is, mint mindenki a csapatban. A korábbi rossz tapasztalatok miatt először kissé aggodalmaskodva ültem be a székbe, de a Doktornő profizmusa, magabiztossága eloszlatta a félelmeimet, a beavatkozás is csak inkább kicsi kellemetlenséggel járt, mint fájdalommal. A kezelés közben lejáró parkolójegyem problémáját is megoldották, náluk nincs lehetetlen! 🙂

Török Andrea

Örülök, hogy felkerestem a rendelőt a fogászati problémáimmal. Màr az első kezelés után éreztem, hogy Dr. Póti Lászlónál a legjobb kezekben vagyok.
Fájdalommentesen, végtelen precizitással, maximalizmussal dolgozik.
Az asszisztensek nagyon kedvesek, végig laza hangulatban zajlanak a kezelések, gyönyörű, modern környezetben, plafonra szerelt TV-vel, ahol a kívánságunknak megfelelő tartalom megy. Korábban soha nem tapasztaltam azt, hogy jól érzem magam egy fogorvosi rendelőben... Itt a jó hangulat, a nevetés garantált, emellett pedig a kezelés végeredménye elképesztő.

Kunu Tünde

Nekem a párom talált rá interneten a doktornőre Dr.Varga Orsolyára aki a távolság ellenére is szó nélkül elvállalta mind a kettőnk fogászati kezelését! Nem hittem,hogy van fogorvos aki teljesen fájdalommentesen tudja kezelni a fogaim ami ráadásul nagyon problémás volt szinte majdnem minden fogam rossz volt. Volt ami iny alá volt törve műtét nélkül kiszedte!Ezen kívűl 6 vagy 7 ciszta eltávolítása az inyemből!Mind ezt fájdalmak nélkül!Kezelések alkalmával mindig elmondta mit fog csinálni mire számítsak mit érzek majd 1-2 napig ami természetesen úgy is történt!A párom bölcsesség fogát is megmentette amit ugyebár mindig kihúznak! Olyan gyönyörűen csinálta meg a doktornő mintha soha nem lett volna baja teljesen természetes kinézetű a párom bölcsesség foga!Időt,fáradtságot nem sajnál a doktornő!Mindig a legjobb megoldást keresi és kivitelezi a pácienseinek!Még eddig soha nem történt meg velem,hogy várjak egy fogászati kezelést!Most ez is elérkezett!Vissza adta a bizalmamat a fogászati kezelésekhez!Persze csak Ő nyulhat a számba senki más!A világvégére is elmennék utánna!Nagyon szeretem!!Kedves,türelmes és nyugodt ami engem is megnyugtat!Mindenkinek csak ajánlani tudom és ajánlom is!!😘❤ Örülök,hogy a párom éppen Ő rá talált!Mindent NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖK a drága DOKTORNŐnek!!😘❤

Vásárhelyi Zsanett

Nagyon fájt a fogam, minden rágásnal, amit egy alkalom után helyrehoztak.
A szuri után nagyon hamar zsibbadtam, a kezelésből semmit sem éreztem, teljesen fájdalommentes volt,mindenkinek ajánlom!
Tudásban, eszközben, fejlesztésben naprakészek!
A plafonra szerelt tv teljesen eltereli az ember figyelmét. Nézhetsz filmet, klippeket...
A kék gumi használata sokak számára megoldás a zavaró, fájdalmas nyálelszívó helyett. Vagy esetleg aki hányingerrel küzd, ez teljesen kizárja az ilyesmit. Ha félős vagy , és szeretnél jó kezekbe kerülni, mindenképp itt a helyed, a dokik nagyon barátságosak, profi szakemberek és nagyon precízek. (Dr. Póti Lászlónál tömésen voltam, Dr.Kunka Árpád a bölcsességfogam műtötte ki. ) ui: az asszisztensekkel is nagyon összehangolt a munka, ők is nagyon odafigyelnek a páciensre! 10/10!!!!!!

Béres Annamária

Két éve ismertem meg Dr. Póti Lászlót es asszisztenciáját, amikor itthon tartózkodtam Los Angelesböl. Komoly szolgáltatásokat vettem igénybe: porcelán héjak, korona, csontbeültetés, fehérítés, fogkö tisztítás. Maximálisan megbízható, és igényes szolgáltatást nyújtott Laci az asszisztenciával együtt. Két év után is szakemberek állapitják meg, - amerikai fogorvosok - dicsérik elismerően a munkájukat. A szó amelyik mindegyik amerikai fogorvos száját elhagyja egy-egy fogtisztítás közben: HIBÁTLAN! Ilyenkor a büszkeségtöl majd szétrobbanok a fogorvosi székben és bazsalygok egész nap. A hollywoodi mosolyom jó reklám nektek/ /, köszönöm ma is a minőségi munkát, szolgáltatást, kedvességet es a mai napig tartó barátságot. Dr. Póti László es Fülöp Renáta es a többi kollégájuk egyszerüen fantasztikusak. A tengeren-túlra érö hírnevetek van!!!

Ficskovszky Máté

Fiatalos és profi rendelő, ami minden elképzelésemet felül szárnyalta. Minden kezelés, egy újabb meglepetés volt számomra, hiszen hihetetlen precizitással, újra és újra elkápráztatott, ahogyan a régi tömésekből, természetes és esztétikailag tökéletes fogak születtek. Magabiztos mosolyt köszönhetek a csapatnak, amiért mindig hálás leszek. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Béres Annamária

Két éve ismertem meg Dr. Póti Lászlót es asszisztenciáját, amikor itthon tartózkodtam Los Angelesböl. Komoly szolgáltatásokat vettem igénybe: porcelán héjak, korona, csontbeültetés, fehérítés, fogkö tisztítás. Maximálisan megbízható, és igényes szolgáltatást nyújtott Laci az asszisztenciával együtt. Két év után is szakemberek állapitják meg, - amerikai fogorvosok - dicsérik elismerően a munkájukat. A szó amelyik mindegyik amerikai fogorvos száját elhagyja egy-egy fogtisztítás közben: HIBÁTLAN! Ilyenkor a büszkeségtöl majd szétrobbanok a fogorvosi székben és bazsalygok egész nap. A hollywoodi mosolyom jó reklám nektek/ /, köszönöm ma is a minőségi munkát, szolgáltatást, kedvességet es a mai napig tartó barátságot. Dr. Póti László es Fülöp Renáta es a többi kollégájuk egyszerüen fantasztikusak. A tengeren-túlra érö hírnevetek van!!!

Balogh Barbara

Egy nőnek,elengedhetelen a szép mosoly. Nos,ha az elölső fogak nem túl esztetikusak... nem az igazi. Én Dr.Póti Lászlónak köszönhetem,hogy merek már nem csak mosolygni,hanem bátran nevetni is,mert büszke vagyok arra a munkára,amit Ő készített. Egy nagyon kedves,empatikus,szakmailag - bátran mondhatom - kiváló!!! Az első talalkozasunk alkamaval ( próbakent) egy szuper " tőméscserét" csinalt meg,majd szinte azonnal el is kezdte az általam régóta vágyotz esztétikai átalakítast. Egytelen egy beavatkozast nem éreztem,teljesen fájdalommentes volt! Nagyon rövid időn belül,pedig a teljesen tökéletes, és szinte valódi,esztétikus elölső fogakkal büszkélkedhetem. Az asszisztencia szintén nagyon kedves,türelmes,kooperatív team. És 60 km- re lévő varosból utaztam, és nagyon megérte!!! És ami még, a pozitívumokat emeli,hogy nagyon rugalamas a Dr.Úr mert nekem eléggé korlatozott volt az időbesztasom az uatazas miatt. Én nagyon hálás vagyok nekik, és biztos abban,h tovabbi fogaszati kezeléseket Dr.Póti Lászlóval es zseniális csapatával csinaltatom. Bátran ajánlom Őt!!! Nekem fontos a profizmus, ezt ott maximalisan megkaptam. 😁😁😁

Sári Erika

A rendelő csodás, a legmodernebb berendezésekkel felszerelt és hogy a félelmeket enyhítsék egy gyönyörű mennyezetre felszerelt plazma TV is helyett kapot, amiben elmerülhetsz míg magasan képzett orvosok dolgoznak a sztár mosolyodon :)
A légkör barátságos és nyugodt, figyelmesen és összeszedetten, veled kommunikálva és mindent elmagyarázva tesznek meg mindent hogy elégedetten távozz tőlük :)
Ha te is minőségre, gyorsaságra és rugalmasságra vágysz a legjobb döntés !

Az elmult evekben kulonfele kezeleseken jartam a rendeloben, ahol minden alkalommal maximalizmussal es elhivatottsaggal talalkoztam, majd nagyon elegedetten tavoztam. Koszonom meg egyszer! Szivbol ajanlom mindenkinek!

Papp István

Sok-sok elvégzendő feladattal érkeztem a Potidental rendelőbe.

Azt hiszem a rendelőben tett számos látogatásom alatt mindenkivel megismerkedhettem.

Egy modern, talán nem túlzok ha azt mondom, hogy mindennel felszerelt rendelő, mindenre felkészült profi orvosi gárda és profi, kedves, segítőkész asszisztencia fogadott.

Egészen idáig a tapasztalataim a fogorvosokkal mondhatni nem voltak túl rózsásak. Itt rávilágítottak, hogy mennyire nincsenek olyan jó állapotban a fogaim, mint amilyennek előző fogorvosom leírta és amilyennek én is hittem őket.

Hála nekik saját bőrömön, pontosabban fogaimon megtapasztalhattam milyen a kókler és a mestermunka közt a különbség.

Nincs annyi ujj a kezemen ahány fogamat megmentették a húzástól,gyökérkezeléstől.

És nincs annyi ujj a kezemen amennyi hálával tartozok nekik.

Mindemellett távolról de még jóindulattal sem lehetett szépnek nevezni azt ahogy a fogaim kinéztek. Egy csapásra de két kezelés alatt mosolyt cseréltek az arcomon.

Balogh Barbara

Egy nőnek,elengedhetelen a szép mosoly. Nos,ha az elölső fogak nem túl esztetikusak... nem az igazi. Én Dr.Póti Lászlónak köszönhetem,hogy merek már nem csak mosolygni,hanem bátran nevetni is,mert büszke vagyok arra a munkára,amit Ő készített. Egy nagyon kedves,empatikus,szakmailag - bátran mondhatom - kiváló!!! Az első talalkozasunk alkamaval ( próbakent) egy szuper " tőméscserét" csinalt meg,majd szinte azonnal el is kezdte az általam régóta vágyotz esztétikai átalakítast. Egytelen egy beavatkozast nem éreztem,teljesen fájdalommentes volt! Nagyon rövid időn belül,pedig a teljesen tökéletes, és szinte valódi,esztétikus elölső fogakkal büszkélkedhetem. Az asszisztencia szintén nagyon kedves,türelmes,kooperatív team. És 60 km- re lévő varosból utaztam, és nagyon megérte!!! És ami még, a pozitívumokat emeli,hogy nagyon rugalamas a Dr.Úr mert nekem eléggé korlatozott volt az időbesztasom az uatazas miatt. Én nagyon hálás vagyok nekik, és biztos abban,h tovabbi fogaszati kezeléseket Dr.Póti Lászlóval es zseniális csapatával csinaltatom. Bátran ajánlom Őt!!! Nekem fontos a profizmus, ezt ott maximalisan megkaptam. 😁😁😁