Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik munkájukban találják meg a kiteljesedésüket. Hivatásomra alkotóművészetként tekintek. A minimál invazív fogászatban hiszek, melynek alapja, hogy a foganyag minél kisebb mértékű roncsolásával végezzük a beavatkozásokat. A diploma megszerzése után tudatosan a héjak és betétek készítésére fókuszáltam, így ezen beavatkozások készítésében rendelkezem a legtöbb rutinnal.

A szakma gyakorlása mellett évek óta főállásban tanítok a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán angol és magyar nyelven. Fő oktatási területeim a fogpótlástan, valamint a fogak preparációjának gyakorlati oktatása. Egyetemi munkám számomra legfontosabb eredménye a Debreceni Egyetem hallgatóinak szavazatai által 2018-ban elnyert Év Oktatója-díj.

Rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, és aktív tagja vagyok több szakmai online portálnak. 

Új termékek tesztelésével és bemutatásával is foglalkozom. Hobbim a fogászati fényképezés, az általam végzett fogászati beavatkozások eredményeinek szakmai és művészi megörökítése. 

Fogszakorvos - Esztétika
Dr. Póti László

A magánrendelői ellátás mellett a Debreceni Egyetem Szájsebészeti osztályán dolgozok főállásban, ahol évek óta az ügyeleti ellátásban is részt veszek. Itt főképp altatásos műtéteket végzek. Munkám során a betegellátás élvez prioritást, de az oktatásban is aktívan részt veszek magyar és angol nyelven. Érdeklődési területem a csontpótló műtétek, melyek egyetemi kutatásom témáját is képezik. Fontosnak tartom, hogy bármely beavatkozást kellő körültekintéssel, alázattal és fájdalommentesen végezzünk. Rutinszerűen végzek műtéteket a bonyolultabb bölcsességfog eltávolítástól az összetettebb implantológiai esetekig.

Arc-, állcsont-, szájsebész szakorvos
Dr. Kunka Árpád

Szakterületem a parodontológia, vagyis a fogágy betegségeinek kezelése, egészségének fenntartása - ez minden egyéb fogászati beavatkozás alapját képezi, ha tartósan kielégítő eredményt szeretnénk elérni. A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának Parodontológiai Tanszékén dolgozom főállásban. Részt veszek a hallgatók oktatásában is, magyar és angol nyelven. 

Engem ennek a szakterületnek a precizitása és kifinomultsága fogott meg, ahol a siker eléréséhez gondos, lelkiismeretes és türelmes hozzáállás szükséges. Különösen fontos számomra a pácienseimmel való kommunikáció, valamint az otthoni szájápolás alapelveinek átadása. 2015-ben elvégeztem a nemzetközileg elismert iTOP (egyénre szabott szájhigiénés profilaxis) kurzust, azóta célkitűzésem minden páciensem esetében a lehető legalaposabb, otthon is elvégezhető szájápolási módszerek megtanítása.  

Hazai és nemzetközi továbbképzések aktív résztvevője vagyok, igyekszem folyamatosan egyre többet tanulni és fejlődni. 

A fogorvoslás mellett érdeklődési körömbe tartozik még az angol nyelv. Jelenleg az egyetem angol-magyar orvos- és egészségtudományi szakfordító képzésének végzős hallgatója vagyok. 

Fogorvos - Parodontológia
Dr. Hadházi Zsófia

Dentálhigiénikusként és asszisztensként az elmúlt években a fogászat számos területével ismerkedtem meg, mint például konzerváló fogászat, fogszabályozás, és szájsebészet. Fő feladatom a megfelelő szájhigiéné kialakítása, mely minden rendelőnkben zajló kezelés első lépcsőfoka. Ezen kívül végzek fogkőeltávolítást, homokfúvásos tisztítást, valamint fogfehérítést is. Hiszem, hogy a szájüregi egészség a helyes szájápolás megtanításával hosszú távon megtartható. A szájhigiénés tanácsadás, nemcsak a felnőtteknek, de gyermekeiknek is segítséget nyújthat az optimális fogápolási szokások kialakulásához. Szabadidőmben zongorázok, sajtokat készítek, és kisgyermekekre vigyázok.

Dentálhigiénikus
Fülöp Renáta

Főállásban a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán dolgozom. 2 éven át vettem részt a hallgatói ellátásban, angol és magyar nyelven egyaránt. Gyermekkoromban a szüleim mindig azt mondták, hogy olyan szakmát válasszak, aminél nem azt érzem majd, hogy munka lesz, hanem hogy egy hivatás. Szerencsésnek érzem magam, mert úgy gondolom én ezt megtaláltam. Nagyon izgalmas területen dolgozom, és emellett szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni rajtuk, mosolyt csalni az arcukra. Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, a macskámmal lenni, valamint a barátaimmal szórakozni. Hamarosan kezdem a dentálhigiénikusi képzést, hogy ezáltal is bővíthessem szakmai tudásomat.

Fogászati asszisztens
Bardi Brigitta
Üzenet

© Dr. Póti László