top of page

Fogászatunkról

Klinikánk egy 2018 óta építkező, jövőbe mutató egészségügyi vállalkozás, ahol a legfontosabb szereplő az ember. Cégünk legnagyobb értékét a munkatársaink jelentik, akik mind szakmailag, mind emberileg hosszú évek óta bizonyítják a fogászatban betöltött szerepük értékét. Fogorvosaink, asszisztenseink mind olyan egyéniségek, akikkel hasonló szemléletet vallunk és közösen, azonos irányba tekinve építjük a rendelőt.

 

Fejlődésünk irányát szakmai víziók határozzák meg. Debreceni lakosként célunk, hogy megalkossunk egy európai színvonalú fogorvosi centrumot, mely aktív részese lehet Kelet-Magyarországi régió fejlődésének. Emellett ügyelünk rá, hogy megérőzzük munkánk jó hírnevét, más fogorvosok által is elismert magas színvonalát. A folyamatos szakmai továbbképzések rendszeres látogatása mellett az önkritikus gondolkodás, és a perfekcionizmus jellemzi csapatunkat. Rendelőnk kis méretének, összeszokott csapatának és precíz managementjének köszönhetően évek óta sikeresen elkerüljük a minőségbeli ingadozásokat. 

A fájdalommentesség, a jó minőségű munka véleményem szerint a XXI. században már alapkövetelménynek számít ha egy egészségügyi szolgáltató sikeresen akar működni. A mi célunk ezeken túl a magas szintű igények maximális kielégítése. A szakmai minőség szintentartása mellett azonban legalább ilyen fontos szabályunk a betegekkel történő udvarias, türelmes, és transzparens kommunikáció.

Egy alázatos orvos mindig tudatában van, hogy nem tévedhetetlen, és a gyógyításban rendkívül sok váratlan tényező léphet fel. Természetesen mi sem tudunk minden problémát megoldani, azonban minden esetben körüljárjuk, hogy az Ön esetében milyen buktatói lehetnek egy adott kezelésnek. Így részünkről tiszta lelkiismerettel, ön részéről pedig egy jól átgondolt döntés után kezdhetjük meg fogászati kezelését.

MODERN, KELLEMES HANGULAT

KORSZERŰ GÉPPARK

Az ergonómikus és hatékony fogászati kezelések érdekében

01

Fogászati Mikroszkóp

03

Lupe Fogorvosi Nagyítószemüveg 

KOV_5505-Edit.jpg

02

Digitális száj-scanner

Orthodontist using 3D intraoral scanner for scanning teeth patient's. Modern dental clinic

04

High-end állkapocs modellező rendszerek

KOV_5667-Edit-Edit-2.jpg

FOGORVOSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljeskörű ellátás minden fogászati problémára

bottom of page