763479245
 

Keresse fel debreceni fogorvosi rendelőnket!

Kérjük a hatékony időpontegyeztetés érdekében elsősorban telefonon érdeklődjön! Együttműködését köszönjük!

Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésére, azonban e-mailben nem működtetünk ügyfélszolgálatot. Kérjük olvassa el az alábbi pontokat, ahol a leggyakoribb kérdésekre talál választ:

 

 • Fontosnak tartjuk a megfelelő tájékoztatást. Weboldalunkon számos információt tartalmaz, azonban az orvosi kezelések bonyolultsága miatt a személyes kommunikációt tartjuk megbízhatónak. Az időpont egyeztetésen kívül szinte minden más kérdést személyes találkozó során tudunk majd megbeszélni. Sajnos ettől akkor sem tudunk eltekinteni, ha messziről érkezik hozzánk.
   

 • Időpontfoglaló rendszerünket kizárólag telefonon keresztül működtetjük.
   

 • Tájékoztató jellegű árlistánkat ide kattinva találja.
   

 • Első alkalommal csak állapotfelmérés  történik szakorvosi vizsgálat keretein belül. Konkrét kezelésre látatlanban nem tudunk időpontot adni.
   

 • Amennyiben külföldről érkezik, próbáljuk úgy ütemezni a kezeléseket, hogy idő-hatékonyak legyünk. Az első alkalom ilyen esetben is csak állapotfelmérés. Emellett fontos tudnia, hogy nem nyújtunk olyan szolgáltatásokat, ami egy hét alatt ígér teljes körű megoldást.
   

 • A precíz állapotfelméréshez szükségünk van legalább egy friss (egy évnél nem régebbi) panoráma röntgen felvételre. Ennek elkészítésére a debreceni VIP Dental Röntgen és 3D-CBCT Centrumot szoktuk javasolni. Ha a röntgencentrumban jelzi, hogy hozzánk készül, akkor az elkészült felvételt automatikusan továbbítják felénk e-mailben.
  A VIPDENTAL elérhetőségeit ide kattintva érheti el.
   

 • Amennyiben már vannak friss radiológiai felvételei (panoráma, CT), azokat e-mailben, vagy pendriveon tudja hozzánk eljuttatni. CD-olvasó a rendelőben nincs.
   

 • Rendelőnk látogatottsága az utóbbi időben nem várt mértékben megnövekedett. Javasoljuk, hogy időben telefonáljon, mert a páciensek számától függően akár 2-4 hétre is növekedhet a várakozási idő.
   

 • Hétvégén zárva vagyunk.

 

 

Kérjük konzultációra időpontot a +36202120202  telefonszámon kérjen. Előfordul, hogy a folyamatban lévő kezelés miatt nem tudjuk felvenni a telefont. Egy munkanapon belül visszahívunk minden nem fogadott hívást.

Szíves együttműködését köszönjük és várjuk hívását!

 

-- 

Tisztelettel:

 

Potidental Csapata

Nyitvatartás

Hétfő  8:00- 18:00

Kedd 8:00- 18:00

Szerda 8:00- 18:00

CSütörtök 8:00- 18:00

Péntek 8:00- 16:00

Telefonos időpont-egyeztetés szükséges!

4025 Debrecen, Arany János utca 8.