top of page
New smile with Zirconium Crowns.jpg

FOGLALJON IDŐPONTOT 

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, kérjük az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha nem tudjuk fogadni hívását, egy munkanapon belül mindenképp visszahívjuk!

CIRKON KORONA DEBRECEN

MOSOLY

A LEGSZEBB ÉKSZER A

Az innovatív cirkon koronák valóban lenyűgöző lehetőséget kínálnak az esztétikus és tartós fogpótlás terén. Ezek a koronák, melyek kizárólag minőségi anyagokból készültek, megtestesítik az egészség és esztétika harmóniáját, miközben kiemelkedő funkcionalitást biztosítanak. A modern technológia és szakértői precizitás révén ezek a koronák könnyűek, allergiamentesek és hosszú távú megoldást nyújtanak a mosoly szépítésére.

A cirkon koronák segítségével visszanyerheti mosolya természetes megjelenését, miközben élvezi az optimális kényelmet és tartósságot. Szakértőink gondos odafigyeléssel alkalmazzák ezeket a koronákat, garantálva elégedettségét és a tökéletes illeszkedést.

CIRKON KORONA KÉSZÍTÉS MENETE

Cirkon korona konzultáció

Az első konzultáció során tapasztalt és elkötelezett szakértő csapatunk részletesen áttekinti a cirkon koronák előnyeit és alkalmazási lehetőségeit. Az konzultáció során személyre szabott felvilágosítást nyújtunk, hogy segítsünk Önnek a legmegfelelőbb cirkon korona kiválasztásában.

Cirkon korona mosolytervezés

A mosolytervezés folyamán a fogorvos részletesen elemzi a páciens arcformáját, mosolyát és fogívét. A modern esztétikai fogászat digitális technológiáinak alkalmazásával 3D-s tervezésre és szimulációra is sor kerül, így a páciens láthatja, hogyan fog kinézni a tervezett mosoly.

Cirkon korona fogpreparáció

A cirkon korona készítése előtt elengedhetetlen lépés a fog előkészítése, amely során a fogorvos gondosan formálja és előkészíti a fogat a korona helyes illeszkedéséhez. A fog előkészítése során a fogorvos megfelelően alakítja és csiszolja a fogat, hogy helyet biztosítson a cirkon koronának, és megfelelően illeszkedjen az ínyvonalhoz. Ez a folyamat lehetővé teszi a korona stabilitásának és tartósságának maximalizálását, valamint a természetes megjelenésű mosoly elérését. A megfelelően előkészített fogak lehetővé teszik a precíz és tartós cirkon koronák készítését, amelyek hosszú távon megfelelnek az esztétikai és funkcionális elvárásoknak.

Cirkon korona ragasztása

A koronacementálás során a fogorvos gondosan felhelyezi és rögzíti a cirkon koronát a megfelelő cement segítségével. Ez a folyamat garantálja, hogy a korona stabilan maradjon a helyén, miközben esztétikailag tökéletesen illeszkedik a fogívekhez és az ínyvonalhoz. A megfelelően cementált cirkon koronák hosszú távú megoldást nyújtanak a mosoly szépítésére, és kiváló funkcionalitást biztosítanak.

CIRKON KORONA ÁRAK

Konzultáció

Cirkon korona

Látványterv

ELŐTTE-UTÁNA FOGÁSZATI KEZELÉSEINK

Az itt láható fényképek rendelőnkben készültek és kizárólag nálunk készített munkák láthatóak rajtuk. A képre kattintva nagyban is megtekintheti az adott esetet.

Porcelán Héj
90-Fogorvos_Debrecen_potidental (91).webp
Cirkon korona Debrecen
94-Fogorvos_Debrecen_potidental (95).webp
109-Fogorvos_Debrecen_potidental (110).webp
Emax korona Debrecen

FOGORVOSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljeskörű ellátás minden fogászati problémára

ISMERJE MEG FOGORVOSAINKAT

Dr. Póti László

Fogorvos

Dr-Poti-Laszlo-Fogorvos-Debrecen (2).webp

Dr. Varga Orsolya

Fogorvos

Dr-Varga-Orsolya-Fogorvos-Debrecen (1).webp

Dr. Kunka Árpád

Arc-állcsont szájsebész 

Dr-Kunka-Arpad-Fogorvos-Debrecen (1).webp

Dr. Hidi Erika

Endodontus

Dr-Hidi-Erika-Fogorvos-Debrecen (1).webp

Dr. Hadházi Zsófia

Parodontológus

Dr-Hadhazi-Zsófia-Fogorvos-Debrecen (1).webp
bottom of page