top of page
Dental implant.jpg

FOGLALJON IDŐPONTOT 

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, kérjük az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha nem tudjuk fogadni hívását, egy munkanapon belül mindenképp visszahívjuk!

FOG IMPLANTÁTUM DEBRECENBEN

MOSOLY

A LEGSZEBB ÉKSZER A

MI A FOGIPLANTÁTUM?

A fogászati implantátum egy olyan műgyökér, melyet egy fogászati ​​eljárás során a fogatlansággal küzdő páciensek szájában helyeznek el. Ez az implantátum egy csavar alakú, titánból vagy titánötvözetből készült eszköz, amelyet az állkapocscsontba ültetnek be, hogy szilárd alapot teremtsenek egy vagy több fog pótlásához.

A fogászati implantátum az elveszett fogak pótlásának egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb módszere. Az implantátum általában azonos megjelenésű és funkcióú, mint a természetes fogak, és tartós megoldást kínál a fogatlanság kezelésére.

Visual_Detail_Tissue_Level_Implants.webp

FOG IMPLANTÁTUM MENETE

Placing ceramic dental crown on dental implant in the front tooth..jpg
 1. KONZULTÁCIÓ ÉS VIZSGÁLAT:

  Fogászati ​​útja egy átfogó konzultációval és vizsgálattal kezdődik. Fokozottan ügyelünk fogászati ​​egészségének alapos értékelésére, hogy megértésre jussunk azzal kapcsolatban, milyen aggodalmai és céljai vannak.
   

 2. SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSI TERV:

  Tapasztalt csapatunk egyéni igényekre szabott kezelési terveket dolgoz ki. A tervezési folyamat során világos kommunikációt és átláthatóságot hangsúlyozunk annak érdekében, hogy tájékozott beleegyezését és elégedettségét biztosítsuk.
   

 3. CSONTPÓTLÁS (ha szükséges):

  A további csonttámogatást igénylő esetekben modern technikákat alkalmazunk a csont implantátum behelyezésére való előkészítésére. Ügyelünk a páciens kényelmére, és enyhe módszereket alkalmazunk az optimális eredmények eléréséhez.
   

 4. IMPLANTÁTUM BEÜLTETÉS:

  Orvosaink aprólékos figyelemmel végzik az implantátum behelyezését. A páciens kényelmét és a szigorú klinikai protokollokhoz való ragaszkodást hangsúlyozzuk az eljárás hatékonysága és hosszú távú sikere érdekében.
   

 5. GYÓGYULÁSI FOLYAMAT:

  Az implantátum behelyezése után elősegítjük a természetes gyógyulási folyamatot, elősegítve az implantátum zökkenőmentes integrálódását a környező csontszövetbe.
   

 6. FOGPÓTLÁSOK RÖGZÍTÉSE:

  A restaurációs fázis befejezése után a végleges fogpótlások aprólékos figyelemmel kerülnek kiszállításra. A kiválóság iránti elkötelezettségünk garantálja a gyönyörű, funkcionális mosolyt, amely megfelel az Ön elvárásainak.
   

 7. TÁMOGATÁS ÉS GONDOZÁS:

  A fogászati ​​implantátumok hosszú távú sikerének garantálása érdekében folyamatos támogatást és figyelést nyújtunk. A páciensoktatás és -felkészítés prioritást élvez, hogy az optimális szájegészség fenntartásához szükséges tudást biztosítsuk.

MIÉRT A
POTIDENTAL?

Több mint tíz  év rutin

Prémium felszereltség

Fényképes referenciamunkák

Fogászati mikroszkóp

Digitális szájszkenner

Implantológiai megoldások

Dental implant.jpg

FOG IMPLANTÁTUM ÁRAK

Konzultáció

Implant Korona 

MENNYIRE FÁJDALMAS A FOGIMPLANTÁTUM?

Összességében bár a fogászati ​​implantátum behelyezése ijesztőnek tűnhet, a fogászati ​​technológiában bekövetkezett innovációk miatt a beavatkozás viszonylag kényelmes lehet a legtöbb páciens számára.

 

Ugyan számunkra ez egy rutin beavatkozás, de ügyelünk rá hogy empatikusan kezeljük azt, hogy betegeink életében ez egy nagy döntés, amihez sokszor félelem is társul. Kérjük mindenféle aggodalmát vagy szorongását ossza meg velünk, hogy segíthessünk abban, hogy az implantáció egy pozitív élménnyé váljon.

Bár az eljárás bizonyos szakaszaiban, például amikor a fogorvos előkészíti az implantátum helyét vagy beilleszti az implantátumot az állkapocscsontba, nyomást vagy enyhe kellemetlenséget tapasztalhat, de általában nem írható le fájdalomként. Néhány páciens az eljárás utáni napokban enyhe fáradtságot vagy kellemetlenséget tapasztalhat, amelyet a fogorvos által javasolt vény nélkül kapható fájdalomcsillapítókkal lehet kezelni.

A fogászati ​​implantátum behelyezése során tapasztalt kellemetlenségek szintje személyenként változhat, és nagymértékben függ az egyéni fájdalomtűrő képességtől, a beavatkozás bonyolultságától. Fontos azonban megérteni, hogy a modern fogorvosi gyakorlatok elsősorban a páciens kényelmét helyezik előtérbe, és számos intézkedést tesznek annak érdekében, hogy minimalizálják a kellemetlenségeket a beavatkozás során.

HÍVJA FOGÁSZATUNKAT MOST!

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, kérjük az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha nem tudjuk fogadni hívását, egy munkanapon belül mindenképp visszahívjuk!

ELŐTTE-UTÁNA FOGÁSZATI KEZELÉSEINK

Az itt láható fényképek rendelőnkben készültek és kizárólag nálunk készített munkák láthatóak rajtuk. A képre kattintva nagyban is megtekintheti az adott esetet.

Porcelán Héj
90-Fogorvos_Debrecen_potidental (91).webp
Cirkon korona Debrecen
94-Fogorvos_Debrecen_potidental (95).webp
109-Fogorvos_Debrecen_potidental (110).webp
Emax korona Debrecen

MIKOR NEM JAVASOLT AZ IMPLANTÁCIÓ?

Ugyan szinte minden esetben lehet fogbeültetés végezni, de számos faktor negatív hatása tudományosan bizonyított, így ezek fenállása esetén a sikertelenség esélye nagyobb

1

Dohányzás során a szájüreg vérellátás gyengébb, ami az implantátum kilökődéséhez vezethet

2

Kezeletlen belgyógyászati kórképek negatívan befolyásolhatják az immunrendszer működését

3

Bizonyos gyógyszerek mellékhatása hatással lehet az implantációra

4

Súlyos csonthiány lehetetlenné teheti a beültetést

FOGORVOSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Teljeskörű ellátás minden fogászati problémára

ISMERJE MEG FOGORVOSAINKAT

Dr. Póti László

Fogorvos

Dr-Poti-Laszlo-Fogorvos-Debrecen (2).webp

Dr. Varga Orsolya

Fogorvos

Dr-Varga-Orsolya-Fogorvos-Debrecen (1).webp

Dr. Kunka Árpád

Arc-állcsont szájsebész 

Dr-Kunka-Arpad-Fogorvos-Debrecen (1).webp

Dr. Hidi Erika

Endodontus

Dr-Hidi-Erika-Fogorvos-Debrecen (1).webp

Dr. Hadházi Zsófia

Parodontológus

Dr-Hadhazi-Zsófia-Fogorvos-Debrecen (1).webp
bottom of page