Untitled_Panorama1 2.jpeg

Exkluzív hangulat

Debreceni fogorvosi rendelőnk kialakítása során fő szempontunk egy kellemes környezet megteremtése volt, mely minőségében tükrözi az általunk képviselt szakmai elveket. Fontosnak tartjuk, hogy a páciens és a személyzet is jól érezze magát a kezelés során, ezért tudatosan mellőztük az orvosi rendelőkre jellemző megjelenést.​

Belvárosi elhelyezkedés

A rendelő Debrecen belvárosában, a villamosmegállótól két percnyi sétára található. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A rendelővel szemben található fizetős parkolót kedvező tarifával lehet igénybe venni.

Korszerű gépek

Rendelőnkben két fogászati kezelőegység található. Emellett a modern protetikai, implantológiai és gyökérkezelési technológiák teljes eszköztára rendelkezésünkre áll. 

Diszkrét Környezet

A rendelő külön bejárattal rendelkezik, mely belső udvarra nyílik. Előzetesen egyeztetett pontos időrend szerint dolgozunk, így általában minimális várakozási idő mellett  jellemzően csak az aktuális páciensünk tartózkodik rendelőnkben.

Fogászati fotográfia

A rendelő felszereltségének része egy kisebb fotóstúdió. Nagyobb kiterjedésű esztétikai munkák során ingyenes fotósorozat készül, hogy összevethessük a kiindulási és elkészült állapotot.