Teljes fogászati átalakítások Debrecenben

A teljes fogászati átalakítás során minden szükséges beavatkozást egyénre szabottan végzünk annak érdekében, hogy a kezelés végeztével a páciens azt érezze, esztétikailag és használhatóság szempontjából is kiemelkedően magas szintű ellátásban részesült.
 

A kezelések az implantátumok beültetése mellett tartalmazzák a héjkerámiák és fémmentes koronák kombinált alkalmazását  is.  A beavatkozásokat minden esetben jól összekovácsolódott, profi szakemberekből álló csapat viszi végig és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a végeredmény természetes megjelenésű legyen, és betegünk személyiségéhez legharmonikusabban illeszkedjen.
 

Debreceni rendelőnkben végzett beavatkozások a fogászati kezelések teljes palettáját lefedik.

Teljes fogászati átalakítás  implantátumokkal

Sok esetben az esztétikai gondok mellet a nem megfelelő szájhigiénia jelenti a legnagyobb problémát egy új páciens kezelése során. Éppen ezért a beavatkozás során legelőször a tisztítás helyes módszereivel ismertetjük meg betegeinket. Ennél az esetnél a pótlások nem megfelelő zárása és a nem kielégítő szájhigiénia kombinációja jelentette a problémát, melynek következtében súlyos károk alakultak ki a fogaszatban. Több implantátum beültetése után végül olyan eredményt sikerült elérnünk, ami a páciens minden várakozását felülmúlta.

A képek rendelőnkben készültek és retusálatlan formában kerülnek feltöltésre.

Teljes fogászati átalakítás a tökéletes mosolyért

Betegünk régóta küzdött kezeletlen fogágy-betegséggel, ami esetében sajnos jelentős csontveszteséggel járt. Fogai megjelenésében a hosszúság dominált, amit kerámia héjakkal igyekeztünk ellensúlyozni. Az előnytelen  réseket kitöltöttük, majd alapos szájhigiénés kezelés és tanácsadás következett. A teljes fogazati rendbetétel után páciensünk mosolya teljesen megváltozott, ami az egy éves kontrollfotón is jól látható. Miután a helyes fogápolást elsajátította, a hiányzó fogait implantátum beültetése után további fogpótlásokkal korrigáltuk.

A képek rendelőnkben készültek és retusálatlan formában kerülnek feltöltésre.

Foglaljon időpontot most!

Egyedi nyitva tartás szerint dolgozunk, ezért látogatása előtt telefonos bejelentkezés szükséges.
Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, kérjük, az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Időpontfoglalás: +36 20 212 0202

Teljes fogászati átalakítás részleges megoldások helyett

Páciensünk már a sokadik részleges pótlását viselte, amikor úgy döntött, felkeres minket. Egy stabil, rögzített pótlásra vágyott, melyre nyolc darab implantátum beültetése jelentette a megoldást, ami után új koronákkal és hidakkal állítottuk helyre a fogazat rágó és esztétikai funkcióit.

A képek rendelőnkben készültek és retusálatlan formában kerülnek feltöltésre.

Teljes fogászati átalakítás a szép és arányos fogakért

A mosolyban a fogak méretének aránytalansága nagyon szembetűnő lehet. Ezért fordult hozzánk kedves betegünk is, akit régi hídpótlásának színe és formája már régóta zavart. Éppen ezért a fényképeken sosem mosolygott. Mire felkereste debreceni rendelőnket, hátul már több foga is hiányzott. A kezelés során nem csak ezeket a fogakat pótoltuk, de az arccal harmonizáló mosoly megszületéséhez is hozzájárultunk, mely mind megjelenésében, mind pedig színében is jobban tükrözi viselője személyiségét.

A képek rendelőnkben készültek és retusálatlan formában kerülnek feltöltésre.

Páciensünket a fogai kopottsága mellett a színük is zavarta, ezért keresett fel minket debreceni rendelőnkben. Gondos tervezés és fényképes analízis után azt javasoltuk számára, hogy minden meglévő fogát építsük újra, ezáltal biztosítva a megjelenésében és felépítésében is harmonikus fogazatot.  Az ő esetében lehetőségünk volt arra, hogy csak nagyon kis mértékben nyúljunk az eredeti fogakhoz. E.max héjkerámiák használatával sikerült elérni azt az esztétikai eredményt, amire a páciens mindig is vágyott, így végre gátlások nélkül, büszkén mosolyoghat.

A képek rendelőnkben készültek és retusálatlan formában kerülnek feltöltésre.

KOV_5817-Edit.jpg

Koronák, Betétek, Héjak

Tömések, 

Mikroszkópos gyökérkezelés

KOV_5782-Edit.jpg

Koronák, Betétek, Héjak

Tömések, 

Mikroszkópos gyökérkezelés

KOV_5761-Edit.jpg

Ínygyulladás, mozgó fogak, fogáegybetegség

KOV_5849-Edit.jpg

Implantáció, csontpótlás, bölcsesség fog műtétek, foghúzás

Teljes fogászati átalakítással a megújulásért

Középkorú hölgypáciensünk egy kis megújulásra vágyott. Elmondása szerint eljött az a pillanat az életében, amikor kicsit saját magával is szeretne foglalkozni. Szerette volna, ha a kifehérített fogak szépségét tartósan élvezheti, így tömései helyreállítása után kerámia héjakat készítettünk számára. A képeken nem látható hátsó fogaknál is akadt bőven teendők, így végeredményben elmondható, hogy egy teljes, esztétikai és egészségügyi szempontból is jelentős átalakítás történt.

A képek rendelőnkben készültek és retusálatlan formában kerülnek feltöltésre.