Fogászati Betét Debrecenben

Három E.max fogászati kerámia betét

Betegünk régi, nem kielégítő széli zárású arany-kerámia betéteit szerette volna lecseréltetni egy esztétikusabb megoldásra. A kisőrlő fog gyökérkezelése után mindhárom fog kerámia betétet kapott.

Régi fém betétek cseréje új e.max kerámia betétekre

Ebben az esetben láthatatlan alászuvasodások miatt volt szükség a két fém-kerámia betét cseréjére. Az első kisőrlő fogba egy apró tömés is készült, így sikerült elérnünk a kívánt esztétikai állapotot.

Foglaljon időpontot most!

Egyedi nyitva tartás szerint dolgozunk, ezért látogatása előtt telefonos bejelentkezés szükséges.
Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, kérjük, az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Időpontfoglalás: +36 20 212 0202

E.max kerámia betétek egy fogorvos kollégánknak

A képeken látható páciensünk debreceni rendelőnkben őrlőfog helyreállításon esett át. Mivel minden hátsó foga kiterjedt tömésekkel volt ellátva, ezért oda tartós megoldásnak kerámia betéteket készítettünk. Egyedül a jobb felső második őrlőben hagytuk meg a pontos széli zárású, sok éve jól funkcionáló arany betétet. Ez utóbbit csak  újrapolíroztunk.

Három régi fogbetét cseréje

A képen látható esetben páciensünk azért kereste fel debreceni rendelőnket, tizenöt éves, nem kielégítő zárású, nagy kiterjedésű kompozit töméseit lecseréljük. A lehető legjobb végeredmény érdekében tökéletes felszíni anatómiájú és fogközi érintkezésű betéteket használtunk.

Betegünknek számára a legfontosabb szempontot a tartósság jelentette, mivel a korábbi töméseit gyakran kellett cserélni. Esetében az esztétika kisebb jelentőséggel bírt, mivel hátsó fogak ellátásáról volt szó. A mosolyzónában látható kisőrlő fog fémmentes e.max koronát kapott, az őrlőfogak pedig a legpontosabb zárású és legtartósabb anyagból, aranyból készült betéteket kaptak.

Őrlőfogak helyreállítása kompozit betétekkel

Nagy kiterjedésű szuvasodások ellátására és tömések helyettesítésére legjobb megoldás a kerámia betét használata. Ebben az esetben a két őrlőfogat betéttel, a kisőrlőket pedig töméssel láttuk el a tökéletes végeredmény érdekében.