Rejtett kivehető fogsor Debrecenben

Megoldás ha nem lehet implantátumot beültetni

Fiatal páciensünk már régóta szenvedett esztétikai és rágófunkcióbeli hiányosságoktól. Elmondása szerint nagyon sokáig kereste a megfelelő fogorvost. Sajnos implantációra az ő esetében nem volt lehetőség. Ezért a felső állcsontra egy olyan részleges kivehető pótlást terveztünk, ami stabil, esztétikus, és láthatatlan. Betegünk esetében ezt az eredményt csúsztatós kivehető fogpótlással értük el. Az alsó hiányokat kapcsos kivehető fogpótlással oldottuk meg, mely beszéd közben vagy mosolygás során is láthatatlan. A fogak sok évnyi takargatása után így betegünk ma már bátran mosolyoghat!

Rejtett elhorgonyzású pótlás implantátum helyett

60 éves hölgy páciensünk kifejezett fogkopásokkal és régi fognyaki tömésekkel rendelkezett.  A hátsó fognál található, ún. a rágózónában pedig több foga is hiányzott.  Sajnos az implantáció nem volt lehetséges, ezért felülre egy hattagú hídpótlás mellé csúsztatós, részleges kivehető, alulra pedig egy kapcsos kivehető pótlást készítettünk.

Foglaljon időpontot most!

Egyedi nyitva tartás szerint dolgozunk, ezért látogatása előtt telefonos bejelentkezés szükséges.
Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, kérjük, az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Időpontfoglalás: +36 20 212 0202

Rejtett kivehető fogsor precíziós elhorgonyzással

70-es éveiben járó páciensünk felső hídjai sajnos felmondták a szolgálatot. Biszfoszfonát gyógyszer szedése miatt a kezelés speciális odafigyelés mellett zajlott. Több gyökérkezelés  és egy kis mosolytervezés után sikerült esztétikus eredményt elérni. A hölgy esete jól mutatja, hogy a „mosolytervezés” nem csak a húszéves modellek kezelése során lehet fontos. A felső fogakat hídpótlással, valamint csúsztatós kivehető fogpótlás kombinációjával pótoltuk.

Kivehető fogpótlások 

40 éves hölgy páciensünk súlyos fogágybetegségben szenvedett. A fogakat rögzítő szövetek menthetetlen állapota miatt sajnos az összes felső fogát el kellett távolítanunk.. Sajnos az implantáció nem valósulhatott meg, ezért felülre egy teljes kivehető, alulra pedig egy részleges kivehető pótlást készítettünk.

Betegünk már a sokadik teljes felső kivehető pótláson volt túl, mert fogpótlása mindig eltört. Miután megállapítottuk a helyes harapáspozíciót, illetve emeltünk rajta, betegünk ma már teljes életet élhet az új fogsoraival.