Cirkon és E.max koronák Debrecenben

Cirkon Korona és E.max héj kombinációja

Fiatal férfi páciensünk már rég elszokott a mosolygástól a korábbi, esztétikailag nem kielégítő pótlásainak köszönhetően. Fogsorával kapcsolatban több probléma is felmerült, azonban a kezelés során végül sikerült olyan eredményt elérnünk, amivel a beteg és mi is elégedettek lehettünk. A beavatkozás során koronák és héjak kombinációját alkalmaztuk.

 Foltozott fogak javítása cirkon korona segítségével

Betegünk sokévnyi sikertelen fogászati kezelésen esett át, a „foltozások” következményeként pedig rengeteg foganyagot vesztett. Ezután keresett fel minket debreceni rendelőnkben, ahol gyökérkezelésekkel meg tudtunk menteni a fogak egy részét,  majd cirkónium-vázas kerámia koronával láttuk el őket. Érdekességként megjegyzendő, hogy a jobb felső oldalsó metsző el lett távolítva, helyette pedig egy a technikus által ügyesen kialakított hídtest pótolja a hiányzó fogat.

Foglaljon időpontot most!

Egyedi nyitva tartás szerint dolgozunk, ezért látogatása előtt telefonos bejelentkezés szükséges.
Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, kérjük, az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Időpontfoglalás: +36 20 212 0202

Sikertelen újraépítés és elszíneződés korrigálása

Páciensünknek az évek során rengeteg fogászban kellett csalódnia. Többszöri kudarcba fulladt felépítési kísérletek és elszíneződések miatt jelentkezett debreceni rendelőnkben. Négy darab e.max fémmentes koronát készítettünk számára, hogy helyreállítsuk a fogak esztétikáját. A képeken látható eredmény magáért beszél.

Csikorgatással lekopott fog korrekcáija e.max porcelán koronával

Betegünk egy rossz szokása, hogy erősen csikorgatja fogait. Ennek következtében jelentős mértékű kopásokkal rendelkezett az elülső régióban. A probléma megoldása érdekében négy e.max fémmentes koronát készítettünk, melyek felhelyezésével sikerült helyreállítani a fogsor megjelenését, és betegünk ismét magabiztosan mosolyoghat!

Egy kedves egyetemi hallgató páciensünk kért meg minket arra, hogy segítsünk neki a korábbi, rossz minőségű cirkon-kerámia hídja lecserélésében. Az új pótlás debreceni rendelőnkben készült, és nem csak formailag, de színében is jobban illeszkedik arckarakteréhez.

 Metszőfog időtálló újraépítése

Nagyon csinos fiatal lány páciensünk szerette volna, ha teljesen láthatatlan, de időtálló módon állítjuk helyre a jobb felső középső metszőfogát, melyet már többszöri alkalommal próbáltak meg tömőanyaggal felépíteni. Az elért eredmény esztétikai minősége fogtechnikusunk kezének fantasztikus munkáját dicséri!