Direkt héj Debrecenben

Szemfogakból metszőfogak

Páciensünk története különleges számunkra, ugyanis miénk az első fogorvosi szék, amelybe be mert ülni. A húszas éveiben járó hölgy félelmei miatt korábban soha nem járt fogorvosnál. A helyes szájápolás erejét bizonyítja azonban, hogy nem volt egyetlen lyukas foga illetve fogköve sem. Betegünk problémája genetikai eredetű volt, ugyanis hiányzott a két felső kismetsző foga. Ezek helyén a szemfogai voltak, melyek esztétikailag nagyon zavarták. Régóta szerette volna ezt a hibát korrigálni, azonban koronát semmiképpen sem szeretett volna, hiszen teljesen ép fogakról volt szó. Direkt héjas módszerrel csiszolás nélkül sikerült a számfogakból metszőfogakat varázsolnunk.

Direkt héj a tökéletes mosolyért

Betegünk két középső metszőfoga között hatalmas réssel rendelkezett, melyet fogszabályzás nélkül nem lehetett volna megfelelően korrigálni. A teljes fogszabályozó kezelésre távolsági okok miatt azonban nem volt lehetőség. A probléma megoldására létezik azonban egy alternatív megoldás, ami az oldalsó képeken látható. A rést egy apró, láthatatlan fogszabályzó készülékkel kisebbítettük meg és oszlattuk el, azaz egy nagy résből több kicsit alakítottunk ki. A rések eltüntetését csiszolás nélkül, direkt héjak segítségével oldottuk meg.

Foglaljon időpontot most!

Egyedi nyitva tartás szerint dolgozunk, ezért látogatása előtt telefonos bejelentkezés szükséges.
Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, kérjük, az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Időpontfoglalás: +36 20 212 0202

Magabiztos mosoly direkt héj alkalmazásával

Fiatal férfi páciensünk az esküvőjére szerette volna eltüntetni a fogai között lévő réseket.  Mivel rendkívül ápolt fogakról  van szó, elsődleges megoldásként a direkt héjak merültek fel. Gondos tervezés után az összes metszőfog, illetve a bal oldali tejszemfog is direkt héjat kapott. A mosolyt sikerült nagymértékben megváltoztatnunk, így egy igazán boldog, magabiztos fiatalember mosolygott ránk az esküvői fotókról.

Metszőfogak hosszabbítása a lehengerlő megjelenésért

Betegünk egy kommunikációs cégnél dolgozik vezető beosztásban, így nem engedheti meg magának, hogy személyes találkozóin ne egy tökéletes mosollyal győzze meg üzleti partnereit. A rendkívül jó szájhigiénia miatt direkt héjas megoldást választottunk, mellyel megszélesítettük, és meghosszabbítottuk metszőit. A jó funkciós kialakítás miatt betegünknek egy nap alatt sikerült megszoknia a 4 mm-es hosszabbítást.

Fiatal hölgypáciensünk esküvője előtt keresett meg bennünket. Szerette volna, hogy  a fogi legszebb formájukban tündököljenek a nagy eseményen készült fotókon. Mivel csak apróbb eltéréseket és kopásokat találtunk, ezért a direkt héjak használatát javasoltunk számára. Ezzel a módszerrel úgy sikerült elérnünk a kívánt eredményt, hogy egyáltalán nem volt szükség a fogak csiszolására.

Helyzeti, formai és hosszbéli eltérések korrigálása

Az elképzelések megbeszélése után páciensünknél a két középső metszőre szabad kézi módszerrel direkt héjakat építettünk. Ezek segítségével a fogak helyzeti, formai és hosszbéli eltérését korrigáltuk. Hatalmas változás következett be a mosolyban, melyet csupán két apró direkt héjjal sikerült elérnünk.