top of page
Image by Alexander Krivitskiy

//

KEZELÉSEK

FOGFEHÉRÍTÉS DEBRECENBEN

FOGFEHÉRÍTŐ ELJÁRÁSOK SZÉLES VÁLASZTÉKA?
NÁLUNK ELÉRHETŐ!

//

MIÉRT A
POTIDENTAL?

​● Több módszer is elérhető rendelőnkben.

 Korrektül tájékoztatjuk az önre speciálisan vonatkozó tényezőkről.

 Hamis reklámfogások helyett reális eredményeket ígérünk.

​● Otthoni és rendelői fehérítés kombinációját is segítünk.

 Amennyiben a fehérítést kizáró problémák vannak a fogakkal, akkor ezekről tájékoztatjuk és kérésére meg is oldjuk őket.

Felelősségteljesen állunk a fehérítéshez.

Ha igazán vakító fehérséget szeretne számos alternatívát tudunk nyújtani.

Smile of a young woman. Cosmetological teeth whitening in a dental clinic. selection of th

//

FOGFEHÉRÍTŐ ELJÁRÁSOK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGEK

Fogfehérítés_Debrecen
A young woman does a home teeth whitening procedure. Whitening tray with gel.jpg

RENDELŐ FOGFEHÉRÍTÉS
 

OTTHONI
FOGFEHÉRÍTÉS

 

EGYÉN FÜGGŐ

FEHÉRÍTÉS MÉRTÉKE

EGYÉN FÜGGŐ

NAGYOBB

HATÓANYAG %

KISEBB

EGYÉN FÜGGŐ

TARTÓSSÁG

EGYÉN FÜGGŐ

AZONNALI 

EREDMÉNY ELÉRÉSE

FOKOZATOS

RENDELŐI SZINTŰ

BIZTONSÁG

OTTHONI SZINTŰ

3X10 PERC

IDŐTARTAM

3-60 PERC

VAN

ÍNY VÉDELEM

NINCS

MAGAS

KÖLTSÉG

KÖZEPES

PEROXID MENTES FEHÉRÍTÉS?

Átverés vagy átverés?

Fake influencer, misleading public profile with fake popularity.jpg

A köznyelvben fogászati fehérítő eljárás alatt egy kémiai folyamatot értünk, melynek alapja minden esetben a hidrogén-peroxid. Kémiailag uton másképpen nem lehet kifehéríteni a fogakat. Minden ezzel ellentétes állítás ferdítés/becsapás: ,,Budapest, 2022. március 22. – A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 22 milliós bírságot szabott ki a Brightwhite fogfehérítő forgalmazóira, amiért több hatósági tiltás ellenére is intenzíven és rengeteg szempontból jogsértően reklámozták a közegészségügyi kockázatokat hordozó termékcsaládot." Nem kémiai úton azonban több módszerrel is lehet javítani a fogak színén, azonban ezen esetben nem történik valódi árnyalat változás. A peroxidmentes fogfehérítő termékek általában enyhe dörzsölőszerekre, aktív szénre, szódabikarbónára vagy más, a felszíni elszíneződéseket eltávolító összetevőkre támaszkodnak. Ezek a termékek különféle mértékben képesek lehetnek eltávolítani a fogak felszínén lévő foltokat, de gyakran csak a fogak külső rétegének felületi elszíneződéseire hatnak.A peroxidmentes fogfehérítő eljárások inkább felületileg hatnak és nem mélyülnek el a fogak szerkezetében. Ezek a módszerek általában eltávolítják a fogak felszínén lévő elszíneződéseket, például a kávé- vagy dohányfogyasztás okozta foltokat. Ugyanezt a hatást érjük el a fogászatban használt ún. homokfújó eljárással. A fogak ugyan világosabbak lesznek, de csak azért, mert minden szennyeződés lekerül róluk. A fog szigorú értelemben vett saját színe azonban nem lesz világosabb! A hidrogén-peroxid vagy karbamid-peroxid tartalmú fogfehérítők hatékonyabban tudnak behatolni a fogzománcba, ahol eltávolítják a színező anyagokat és fehérítik a fogakat. Ezért a peroxidot tartalmazó fogfehérítők hosszabb ideig tartható, de fontos megjegyezni, hogy ezeknél a termékeknél is figyelembe kell venni a használati utasításokat, és a túlzott használat esetén fogérzékenység vagy más problémák léphetnek fel.

//

ELŐTTE-UTÁNA - 120 DB ESETÜNK

Az itt láható fényképek rendelőnkben készültek és kizárólag nálunk készített munkák láthatóak rajtuk. A képre kattintva nagyban is megtekintheti az adott esetet.

//

TEL:

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, kérjük az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha nem tudjuk fogadni hívását, egy munkanapon belül mindenképp visszahívjuk!

//

ISMERJE MEG FOGORVOSINKAT

potidental-laci-web-1024x1024.jpg

Dr. Póti László

Vezető Fogorvos

Esztétikai Specialista

Fogorvosi diplomám megszerzését követően hét évig tanítottam a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán angol és magyar nyelven. Fő oktatási területeim a fogpótlástan, valamint a fogak preparációjának gyakorlati oktatása volt. Egyetemi munkám számomra legfontosabb eredménye hallgatóság szavazatai által 2018-ban elnyert Év Oktatója-díj. Az oktatóként eltöltött éveknek sokat köszönhetek, azonban végig éreztem, hogy inkább a gyakorlathoz van tehetségem. 2019 nyarán egyetemi pályafutásom véget ért, így teljes figyelmem a a saját tulajdonú rendelőnkben folyó kezelésekre irányul. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik munkájukban találják meg a kiteljesedésüket. Hivatásomra alkotóművészetként tekintek. A minimál invazív fogászatban hiszek, melynek alapja, hogy a foganyag minél kisebb mértékű roncsolásával végezzük a beavatkozásokat. A diploma megszerzése után tudatosan a fogászati héjak és betétek készítésére fókuszáltam, így ezen beavatkozások készítésében rendelkezem a legtöbb rutinnal. Pályafutásom során eddig több mint harminc fogászati kurzuson vettem részt, illetve aktív tagja vagyok több szakmai online portálnak. Legújabb szenvedélyem a mikroszkóppal végzett gyökérkezelések területe. A közösségi médiában rendszeresen teszek közzé fogászati jellegű érdekes fényképeket. Emellett több fogászati gyártó partnereként veszek részt anyagok tesztelésében és bemutatásában is. Hobbim a fogászati fényképezés, az általam végzett fogászati beavatkozások eredményeinek szakmai és művészi megörökítése.

potidental-orsi-web-1024x1024.jpg

Dr. Varga Orsolya

Fogorvos

Esztétikai Specialista

Dr. Varga Orsolya vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Tíz éves tapasztalattal rendelkezem. Döntő többségben esztétikai jellegű fogászati beavatkozásokat végzek. Diplomám megszerzése óta több tucat továbbképzésen vettem részt angol és magyar nyelven is fogászati héjak és komplex kezelésektémakörökben. Az ellátás során a legmodernebb fogászati eljárásokat és eszközöket alkalmazom, előtérbe helyezvén a pácienseim igényeit és elvárásait. Mindig is az aprólékos munkát igényelő területek vonzottak, mivel ebben ilyen esetekben érvényesül leginkább a művészi szabadság. A fogászat számomra nem foglalkozás, hanem művészet, ezért mindig is egy olyan munkahely volt az álmom, ahol ezt a hozzáállást értékeli a rendelő vezetése és páciensköre is. Rendszeresen fotózom a munkáimat. A fényképes dokumentáció hozzájárul a fejlődésemhez, valamint a páciensek számára is kézzelfoghatóvá, érthetőbbé teszi egy fogorvos munkáját illetve annak minőségét. Nagyon örülök, hogy végre egy olyan csapatban dolgozhatok, ahol nem vagyok egyedül a szakmám iránti rajongással. A művészetek iránt kifejezetten érdeklődő embernek tartom magam. Harminc éve hegedülök. Emellett hobbim az népzenei stílusú éneklés és a néptánc. ​

potidental-arpi-web-1024x1024.jpg

Dr. Kunka Árpád

Arc-állcsont és Szájsebész Szakorvos

2012-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezt követően a Debreceni Egyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti osztályán dolgoztam. 2022-től a Debreceni egyetem szájsebészeti ambulanciáján dolgozom. Emellett több magánrendelőben is dolgozom szájsebészként. Fontosnak tartom, hogy bármely beavatkozást kellő körültekintéssel, alázattal és fájdalommentesen végezzünk. Rutinszerűen végzek műtéteket a bonyolultabb bölcsességfog eltávolítástól az összetettebb implantológiai esetekig. Legtöbben tartanak a fogsebészeti beavatkozásokról, így a legnagyobb elismerés számomra az, amikor sikerül eloszlatni pácienseim aggodalmát. Jó érzéssel tölt el, amikor egy bajba jutott páciensnek bizonyíthatom hogy, fájdalommentesen is lehet szájsebészeti ellátást végezni. A fogászat mellett a Debreceni Egyetem Élettani Intézetben végzem nagydoktori (PHD) képzésem. Kutatásom fő témája a fogeredetű fájdalmak pontos feltérképezése és a nyálmirigybetegségek diagnosztikája. Munkám során a betegellátás élvez prioritást, de az oktatásban is aktívan részt veszek magyar és angol nyelven.

333660725_954094762681434_6453259106228768859_n.jpg

Dr. Hidi Erika

Endodontus szakfogorvos

Gyökérkezelő specialista

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Diplomám megszerzése utáni években klinikai rezidensként részt vettem az újonnan hazánkban is megjelenő Endodoncia szakképzésben, melyből szakvizsgámat 2022-ben szereztem meg. Magánrendelői tevékenységem során valamint a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szakorvosként évek óta részt veszek a speciális mikroszkópos, emelt szintű endodonciai ellátást igénylő, mások által reménytelennek és eltávolítandónak ítélt fogak megmentésében. Emellett részt veszek hallgatóink gyakorlati és elméleti képzésében angol és magyar nyelven egyaránt. Szívemhez legközelebb az endodonciai sebészet területe áll, így tudásom gyarapítása érdekében valamint, hogy a pácienseimnek még komplexebb ellátást tudjak nyújtani, 2023 elején megkezdtem második szakképzésemet a Dentoalveoláris sebészet területén. Számos beteg rendelkezik a gyökérkezeléssel kapcsolatban rossz érzéssel, félelemmel, célom munkám során hogy ezeket eloszlassam a fájdalommentes és minél komfortosabb kezelésélménnyel, nyugodt környezettel.

potidental-zsofi-web-1024x1024.jpg

Dr. Hadházi Zsófia

Parodontológus szakfogorvos

Ínykezelő specialista

Szakterületem a parodontológia, vagyis a fogágy megbetegedésének kezelése. A fogakat körülvevő íny és csont egészségének fenntartása minden egyéb fogászati beavatkozás alapját képezi, így fogágybetegséggel küzdő pácienseink először velem találkoznak a rendelőnkben, hogy aztán közös erővel állíthassuk meg ennek a betegségnek az előrehaladását.Engem ennek a szakterületnek a precizitása és kifinomultsága fogott meg, ahol a siker eléréséhez gondos, lelkiismeretes és türelmes hozzáállás szükséges. Különösen fontos számomra a pácienseimmel való kommunikáció, a fesztelen légkör, valamint az otthoni szájápolás alapelveinek átadása. 2015-ben elvégeztem a nemzetközileg elismert iTOP (egyénre szabott szájhigiénés profilaxis) kurzust, azóta célkitűzésem minden páciensem esetében a lehető legalaposabb, otthon is elvégezhető szájápolási módszer megtanítása. Magánrendelői tevékenységeim mellett főállásban a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának Parodontológiai Tanszékén dolgozom szakorvosként, ahol részt veszek a fogorvostanhallgatók oktatásában is, magyar és angol nyelven egyaránt. Hazai és nemzetközi továbbképzések aktív résztvevője vagyok, igyekszem folyamatosan bővíteni tudásomat. A fogorvoslás mellett érdeklődési körömbe tartozik még a zene és az angol nyelv, második diplomám megszerzése óta orvos – és egészségtudományi szakfordítóként is tevékenykedem.

bottom of page