Ilyen volt, ilyen lett 
Fogászati rendelőnkben készült esetek gyűjteménye

Mivel fogaink az egyik legdrágább kincset jelentik, így mindenki szeretné tudni, milyen eredményre számíthat egy fogászati beavatkozás után. Mivel debreceni rendelőnk kiemelt profiljába tartozik a kezelések fényképes dokumentációja, így munkánkat rengeteg, eredményes kezelés fotóival tudjuk alátámasztani.

A képeken kizárólag valós esetek láthatók, retusálás nélkül. Ezek alapján jól látható, milyen eredményre számíthat abban az esetben, ha a fogorvosi kezelésre modern eszközökkel felszerelt debreceni rendelőnket választja.

Teljes fogászati átalakítás

menthetetlennek hitt esetekben is

A teljes fogászati átalakítás során minden szükséges beavatkozást egyénre szabottan végzünk annak érdekében, hogy a kezelés végeztével a páciens azt érezze, esztétikailag és használhatóság szempontjából is kiemelkedően magas szintű ellátásban részesült.
 

A kezelések az implantátumok beültetése mellett tartalmazzák a héjkerámiák és fémmentes koronák kombinált alkalmazását  is.  A beavatkozásokat minden esetben jól összekovácsolódott, profi szakemberekből álló csapat viszi végig és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a végeredmény természetes megjelenésű legyen, és betegünk személyiségéhez legharmonikusabban illeszkedjen.
 

Debreceni rendelőnkben végzett beavatkozások a fogászati kezelések teljes palettáját lefedik.

Kerámia héj

a szép és tartós fogakért

A kerámia héj felhelyezése olyan esztétikai eljárás, mely nagyon kis mértékben igényli az eredeti fogak lecsiszolását. A héjak alkalmazásával számtalan esztétikai probléma hatékonyan orvosolható. A kerámia héj korrigálhatóvá teszi a fogak formai és színbeli eltéréseit, használatával megoldhatóvá válik a  metszőfogak közötti rések zárása, a fogzománc fejlődési zavara miatt kialakuló defektusok korrekciója, vagy épp a teljes vagy részleges elszíneződés elfedése.
 

A kerámia héjak fogtechnikai laboratóriumban készülnek a fogorvosaink által készített lenyomat alapján. Mindig pontos tervezés és egyeztetés előzi meg a fogak előkészítését annak érdekében, hogy a lehetőségekhez mérten, a páciens igényeit figyelembe véve, a lehető legtökéletesebb végeredményt kapjuk.

Foglaljon időpontot most!

Egyedi nyitva tartás szerint dolgozunk, ezért látogatása előtt telefonos bejelentkezés szükséges.
Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, kérjük, az alábbi telefonszámon vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Időpontfoglalás: +36 20 212 0202

Direkt héj

a kíméletes beavatkozásért

Az esztétikus direkt héjak egyedileg, a fogorvos által készített vékony kompozit anyagból, szabad kézzel készülnek. Segítségükkel megváltoztathatjuk a fogak színét, alakját, méretét is.  A direkt héjak a legkíméletesebb héj típusnak számítanak, elkészítésük legtöbbször egyáltalán nem igényli a fogak csiszolását. Az eljárás sokszor annyira finom módon végezhető, hogy érzéstelenítés sem szükséges a fájdalommentes kezeléshez.
 

Nagy volumenű átalakítások előtt rendszerint készítünk egy diagnosztikus modellt a fogsorról. Ez azt jelenti, hogy a lenyomat alapján fogászati mintázóanyagból elkészítjük a héjakat, így a páciens már azelőtt láthatja a fogak tervezett alakját, mielőtt kollégáink hozzányúlnának a fogaihoz. Amennyiben a végeredmény elnyeri a páciens tetszését, a szájban is megvalósítjuk a tervezetet.

Betét

ha a fogtömés már nem elegendő

Gyakran előfordul, hogy szuvas fogrészletek eltávolítása után olyan mértékű anyagveszteség tapasztalható, amit egy normál töméssel már nem szerencsés korrigálni. A fogbetét azokban az esetekben válik elengedhetetlenné, ha a tömés hosszú távon problémássá válna.
 

Debreceni rendelőnkben a betétek elkészítése két lépésben történik. Először fogtechnikusunk lenyomatvétel alapján elkészíti a betétet, mely az ezután egy speciális technológia segítségével kerül beragasztásra. A fogbetét színében esztétikus, erős biomechanikai tulajdonságainak köszönhetően megvédi a fogat a rágóerővel szemben, nem utolsó sorban pedig a fog eredeti formáját is képesek vagyunk vele tökéletesen rekonstruálni. A behelyezés után a további szuvasodás esélye megfelelő szájhigiénia mellett minimálisra csökkenthető.

Szájhigiénés kezelések

a száz százalékos egészségért

A páciensek nagy része általában csak az aktuális panaszára koncentrál, azonban fontos tudni, hogy minden fogászati kezelés sikerének kulcsát a helyes szájápolási  technikák elsajátítása. Debreceni fogászati rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink tisztában legyenek az egészséges szájüreg élettani jelentőségével.

A fogászati egészség megőrzése, a szájüregben jelentkező panaszok kezelése nálunk valódi csapatmunkát jelent. A team élén a fogorvos áll, azonban ahhoz, hogy hatékony munkát végezhessen, elengedhetetlen az őt támogató dentálhigiénikusok tevékenysége. Meglévő ínygyulladás esetén ugyanis nem lehet hatékonyan fogat kezelni, de egy tömés, vagy letört fog kijavítása is csak akkor lesz tartós, ha először megtisztítják a felületet. 

Koronák

a hiányosságok tökéletes helyreállítása érdekében

A korona egy speciális fogmű, amely az eredeti fogra, vagy implantátumra helyezve képes helyreállítani annak hiányzó anatómiai részeit.  Olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a tömés, betét, vagy héjkerámia már nem lenne képes hosszútávon megbízható eredményt produkálni.
 

Debreceni rendelőnkben fogtechnikusunk a koronát a fog preparációja után, lenyomatvétel alapján készíti el. Célunknak tekintjük, hogy a nálunk készülő koronák színben, formában és esztétikailag is tökéletesen illeszkedjenek a páciens fogsorához.
 

A korona anyagát illetőleg többféle lehetőség közül választhatunk. Minden esetben az alapján döntünk, hogy páciensünk számára fogai adottsága alapján mi jelentené a legoptimálisabb, minden igényt kielégítő megoldást. Debrecen belvárosában található rendelőnkben a koronák legtöbb esetben E.max kerámiából, vagy cirkónia technológiák segítségével készülnek.

Hosszan tartó és esztétikus tömések

Az esztétikai tömések készítése a rendelőnkben végzett rutin beavatkozások közé tartozik. Célunk, hogy olyan töméseket készítsünk, melyeket néhány év eltelte után sem kell cserélni, és hosszantartó megoldást kínálnak pácienseink számára. Az ilyen restaurációk magas szintű elkészítése nagyfokú precizitást, térlátást, és szépérzéket igényel. A professzionálisan elkészített esztétikus tömés a fog eredeti formáját tökéletesen követi.
 

Debreceni rendelőnkben prémium, japán fejlesztésű és gyártású anyagokat használunk, melyek használatának hazai oktatásában is részt veszünk. A tömést mindig a páciens fogszínéhez illeszkedő anyagból készítjük, annak érdekében, hogy a végeredmény ne csak minőségét, de megjelenését tekintve is tökéletes legyen.

Sajnos előfordul, hogy a megmaradt fogak száma nem elegendő egy rögzített fogpótlás elkészítéséhez, de akár az is megeshet, hogy valaki nem szeretne implantátumot. Ilyen esetekben a megmaradt fogakat felhasználva igyekszünk egy minél stabilabb, részlegesen kivehető fogsorral növelni a páciens komfortérzetét.
 

Debreceni rendelőnkben a kapcsok, a precíziós, vagy finommechanikai rögzítőelemek széles körű választéka áll rendelkezésünkre abban, hogy betegeink számára tökéletes, részlegesen kivehető fogsort készítsünk. Mindig igyekszünk többféle opciót felkínálni a páciensnek, annak érdekében, hogy minden igényt kielégítő, funkcionálisan és esztétikailag is tökéletes fogpótlással távozhasson kezeléseinkről.